Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

LCHF-kryssningen Program

2014-03-16 16:18 #0 av: Karin20

Hej alla

Här är programmet och i nästa inlägg hela som pdf att skriva ut.

Allt om kryssningen finns dessutom på nedanstående länk

http://kolhydrater.ifokus.se/articles/5296e07e8e0e740f550007a0-varkryssning-lchf

eller på kryssning.kif.nu

//Karin

Anmäl
2014-03-16 16:29 #1 av: Karin20
kryssa-med-lchf-14.pdf

Här är programmet i sin helhet

//Karin

Anmäl
2014-03-16 16:32 #2 av: Karin20

Och lite mera kul!

Pressmeddelande 2014-03-14

Direkt från karnevalen i Rio ombord på Tallink Silja

Idag går startskottet för ett färgsprakande Brasilientema ombord på Tallink Siljas fartyg. 250 brasilianska musiker, dansare, akrobater och artister har precis avslutat sina uppträdanden på karnevalen i Rio de Janeiro och har nu landat ombord. Mellan 14 mars – 31 maj kommer de att sprida samma glädje och karnevalkänsla på Östersjön.

-          Ambitionen är att göra temat helt autentiskt. Därför har vi bjudit in 250 professionella artister direkt från Brasilien. Det ska andas Brasilien oavsett på vilket fartyg, restaurang, bar eller disco man befinner sig. De brasilianska rytmerna, smakerna och glädjen finns överallt ombord, säger Irene Kiisk, Marknadschef på Tallink Silja AB.

Maten som serveras ombord är komponerad och skapad av den välkända kocken Heloísa Bacellar som har en lång karriär som köksmästare i Sao Paolo i Brasilien. Hon är vida känd för att lära ut konsten att laga utsökt brasiliansk mat. Hon har också skrivit flertalet kokböcker om den brasilianska matkonsten och kulturen. Under hela förra veckan var Heloísa ombord på Tallink Siljas fartyg för att coacha samtliga köksmästare. Flera av ingredienserna till maträtterna importeras direkt från Brasilien i samarbete med Brazilian Flavours.

Underhållningen ombord är så brasiliansk som den kan bli. 250 dansare, musiker, akrobater och artister har precis avslutat firandet av karnevalen i Rio de Janeiro och befinner sig nu ombord. De kommer att bjuda på härliga Brazilian Party, sambarytmer, karnevalstämning, bossa nova, salsa, capoeira och brasiliansk jazz ända till slutet av maj.

-          Showartisterna är otroligt professionella och levererar en enorm glädje i sina shower och danser. Med kommande fotbolls-VM i tankarna bjuder de på en härlig mix där vi får se skickliga fotbollsjonglörer, capoeira-proffs, brasilianska beats, salsa, merengue, bachata och breakdance, säger Irene Kiisk.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Janis Pavuls

Kommunikationschef, Tallink Silja AB

Tel: 08-666 34 29

E-post: janis.pavuls@tallinksilja.com

//Karin

Anmäl
2014-03-16 16:33 #3 av: hemul

Du får köpa en liten tekula eller en sån där sked som funkar likadant. Slängde nyligen en hel hög med, vad ska jag kalla det, teinsaster för kopp kanske, gjorda i bambu. Antagligen inhandlade på någon kinaaffär. Fast de suger ju åt sig fukt förstås. Metall är nog bättre för dig.


Anmäl
2014-03-16 17:16 #4 av: Margareta

Hemul: jag tror du skrev i fel tråd

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2014-03-20 10:22 #5 av: Lilli-Anne

Oj...ringde för att boka men...ingen bussanslutning hem från Göteborg :-( ...dit fanns men man är i hamnen kl 16 redan. Trist.

Anmäl
2014-03-20 10:26 #6 av: Cajsavarg

Att komma "för tidigt" till färjeterminalen, på ditresan, är nog bara trevligt. Brukar bli ett gäng som har mysigt ihop.

Kanske finns det någon som du kan lifta med tillbaka till Gbrg?

Anmäl
2014-03-20 17:52 #7 av: Trattkantarellen

Jag åker tåg från Göteborg, funkar bra tycker jag...

Anmäl
2014-03-22 07:01 #8 av: andreas_damberg

Vad kommer föreläsningarna handla om? Dom djupare hade varit intressanta att veta mer om?

Anmäl
2014-03-22 16:07 #9 av: Jasmin33

Nu har jag bokat för mannen och mig! Verkar snart fullbokat. 

Ska bli så himla kul! :)

Anmäl
2014-03-22 19:48 #10 av: Karin20

Professor Göran om människans utveckling från en fruktätande apa till en köttätande Homo Sapiens
Per Wikholm lchf och miljön
Björn om nordiska näringsrekommendationer och kanske lite om salt!

//Karin

Anmäl
2014-03-22 20:14 #11 av: andreas_damberg

Tack! Går det att få specificerat på de övriga också?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.