Annons:
Etikettmat-livsmedel
Läst 1078 ggr
Honestyisdead
2020-01-27 15:05

Torr redning?

Finns det någon torr redning med lågt kolhydratsinnehåll? Trodde arrowrot hade det men det är ju till 99% kolhydrater.

Annons:
hemul
2020-01-27 17:43
#1

Det tror jag inte. Hela grejen är ju att "mjölet" tillför stärkelse.

Zepp
2020-01-28 01:01
#2

Mnjae.. finessen med Arrowrot trodde jag just att det tiilförde massa stärkelse för sin vikt, tror iallafall det är främsta fördelen.

Så då kommer vi osökt in på Konjammjöl.. dvs det som de flesta utav oss här i sverige oftast känner igen som Shirataki/nudlar/spagetti/ris, det lär oxå säljas som "mjöl", för redning.. ni får f*n Googla det själva!

Hur som helst så har jag flera påsar Shiratakinudlar i mitt skaferi fortfarande.. till stora delar på grund av att min mor ibland vill ha pasta, dvs hon tror att hon får pasta.

Iallaafall Shirataki/konjam tillför en himla massa stärkelse, vi tar i princip inte upp detta.. eventuellt så tillför det våra tarmbakterier några extra RS?

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Honestyisdead
2020-01-28 10:16
#3

Jag har nudlar gjorda på konjaksrot. Men hittar inget konjaksmjöl att köpa.

Vivisfaxarn
2020-01-28 10:41
#4

Jag har köpt konkacrot som pulver från recomarket.se. Otroligt drygt, man kan bara ta lite.

Honestyisdead
2020-01-28 10:48
#5

#4 Tack :)

hemul
2020-01-28 14:43
#6

Trodde det blev slajmigt av konjacrot?

Annons:
Vivisfaxarn
2020-01-28 17:09
#7

Nej, då  har du tagit för mycket!  Det behövs superlite! Mycket mindre är man kan tro! 

Min gamla mamma sa alltid ”det ser du”, när jag frågade. Nej ta bara superlite!

hemul
2020-01-28 22:56
#8

Jag har aldrig provat. Men jag har för mig att folk sa att det blev "snorigt" när konjac dök upp. Men de kanske gjorde nåt fel.

Upp till toppen
Annons: