Annons:
Etikettmat-livsmedel
Läst 3837 ggr
[Sommarsommar1]
10/29/19, 10:59 AM

Nyttig grädde

Finns det en nyttig grädde man kan äta på sina bananpankakor utan att trycka i sig socker och onyttigheter?

Annons:
odezza
10/29/19, 11:05 AM
#1

Vanlig vispgrädde med 40% fett. Undvik den 36-procentiga, den innehåller karragenan, för att göra den vispbar.

"still lost in space and time"

[QASIK]
10/29/19, 11:58 AM
#2

Jag brukar ta keso eller vispa upp lite kvarg. Det blir lite syrligt men nyttigare än grädde. 

#1 Instämmer. Ska man ta grädde så ska man bara ta den med 40%. Jag tror att kaffegrädden också bara innehåller grädde, fast magrare. Allt annat innehåller en massa skräp.

Tripod
10/30/19, 5:40 AM
#3

Visst är 40%-ig grädde bra, men banan är inte alls bra. Det är 18% kolhydrater, så det är långt från LCHF.

hemul
10/30/19, 8:00 PM
#4

Förstår inte frågan. Det är väl inte socker och onyttigheter i vanlig grädde. Om man inte pallar 3 g laktos får man väl skira smör…

#2 Här gillar vi fett! 😉

hemul
10/31/19, 6:42 PM
#5

Men usch vad otrevlig jag lät! Det var alls inte meningen. Förstår verkligen inte frågan, men det var inte min avsikt att låta snorkig. Ursäkta.☺️

Upp till toppen
Annons: