Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm

Kosttillskott

2019-03-01 23:26 #0 av: Lillulla

Hej! Jag beställer kosttillskott från IHerb sen många år tillbaka, men misstänker att det finns billigare alternativ inom EU, nu när avgifterna tillkommer. Varifrån beställer ni?

Anmäl
2019-03-02 07:08 #1 av: hemul

D-vitamin och en del annat från https://www.greenvits.eu/ . Beställde tidigare direkt från Bio-Tech Pharmacal i USA, så jättebra att de skaffat en europeisk återförsäljare nu. Man behöver bara handla för £15 för att få fri frakt.

Köpte från Bio-Tech för att de rekommenderades av Vitamin D Council när det begav sig. Sen skrev kostdoktorn om att ingen av hans patienter (var på den tiden han hade sådana) fått upp sina D-vitaminvärden speciellt mkt trots tillskott. Jag hade fått min läkare att testa ett par gånger och jag låg mitt i referensspannet. Så sedan dess har jag hållit mig till dem.

Alla deras produkter är lättsvalda kapsler. Många, t.ex. D, är jättesmå. En fördel tycker jag.


Anmäl
2019-03-02 22:03 #2 av: Siggebus

Jag beställer D-vitamin och Magnesium från Bodystore

Anmäl
2019-03-05 15:25 #3 av: Sindri

Jag växlar mellan Apotea, Bodystore och Svenskt Kosttillskott beroende på vilket som är billigast för stunden. Alla har inte allt heller.

#1 av: hemul
Då skall jag genast kolla in deras grejer. Letar efter MSM som man kan svälja, köpte en gång och det var gigantiska tabletter, kändes som om det var för hästar!Skämtar

Anmäl
2019-03-05 16:27 #4 av: hemul

Just det tror jag inte de har. Jag köper D, selen och zink därifrån. Tar magnesium också, men tycker de är lite dyra på det.

Jättetrevlig snubbe som har stället. Min första beställning kom bort, därför har vi mailat lite. Han skickade omedelbart en ny sändnign - rek. Sedan har han skickat rek varje gång utan extra kostnad för mig. Skäms faktiskt.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.