Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Jordgubbar

2018-06-21 11:24 #0 av: Lotofs

Köpte jordgubbar idag. Hur ska man göra för att de ska hålla sej lika fina tills de ska konsumeras på lördag 😀

Anmäl
2018-06-21 15:27 #1 av: KunskapÄrMakt

På två dagar blir de inte sämre, så det bör vara lugnt. I alla fall aldrig när jag köper. Jag förvarar dem i kylen.

Anmäl
2018-06-22 18:03 #2 av: FataMorgana

Jag tycker att jordgubbarna smakar som allra bäst direkt eftet man plockat dem och sen blir de bara sämre och sämre för var timma som går. Två dagar senare är de inte alls lika goda längre och då brukar jag få slänga dom flesta. Förstås håller de sig en aning längre om man lägger dem i kylen, men det förstör den goda söta smaken. 

Anmäl
2018-06-22 22:48 #3 av: moln50

Jag lägger jordgubbarna i en glasskål sen skålen i en plast/fryspåse sen in i kylen med jordgubbarna

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.