Asiatiska grytbaser
Tipsar om asiatiska grytbaser. Man får läsa innehållsförteckningen på vad man tycker passar. Jag dubblar alltid proteinkällan - fisk, fågel eller kött. Tillsätter gärna egna grönsaker så av 1 burk grytbas får jag ut många portioner. En del innehåller minimajs- alltså angivet mer kolhydrater på burken - men plockar bort dem.
Jag tycker att styrkan Mild är lagom - köper jag Medium så tillsätter jag gärna 1 förpackning kokosgrädde.
Om man vill ha tjockare såskonsistens så blir det jättegott att röra ner 50 - 100 gram Philadelphiaost innan servering. Mildrar även smaken lite.
Strimlar oftast vitkål och kokar 2 min och serverar till. Eller så äter jag grytan som soppa.
Äkta vara har ett inlägg om dessa och det finns 2 förpackningar med äkta vara - märkning.
Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃