Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel - Matfett

Bästa kokosnötsoljan

2014-01-05 21:32 #0 av: Mitralis

Vilken tycker ni är den bästa kokosnötsoljan?
http://www.takepart.com/photos/10-ways-use-coconut-oil?cmpid=foodinc-fb

Anmäl
2014-01-05 21:32 #1 av: Xristina

Tass

Anmäl
2014-01-07 10:28 #2 av: vinteralvan

Jag köper alltid från Crearome, den tycker jag är bra och prisvärd. Finns dessutom i storpack.

Anmäl
2014-01-07 12:05 #3 av: Mitralis

Någon som provat kokosnöts olja som deo eller myggmedel?

Anmäl
2014-01-07 12:42 #4 av: vinteralvan

Jag blandar kokosolja med bakpulver och potatismjöl och använder som deo, det funkar jättebra efter cirka 2 veckor. När man slutar med vanlig deo så luktar man alltid ett tag tills kroppen har vant sig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.