Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Stevia är fri

2013-06-03 20:52 #0 av: yvonnel


401 / Rättigheter saknas

AccessDeniedError

Du har inte de rättigheter som krävs för att se sidan.

-------------------------------------------------------

Hur kan detta komma sig?

 

Anmäl
2013-06-03 21:51 #1 av: Medlem

Finns ingen länk eller bild. 

Anmäl
2013-06-03 22:56 #2 av: joly

Detta är vad jag ser.


Anmäl
2013-06-03 22:57 #3 av: [Petronella Pip]

Vad menar du yvonnel?

Anmäl
2013-06-04 00:01 #4 av: JMW

???

Anmäl
2013-06-04 06:08 #5 av: Trippelmormor

Access denied??

Anmäl
2013-06-04 07:43 #6 av: [Petronella Pip]

Hoppas det inte är till Stevian som acsessen är förbjuden Skrattar  SÅg att Proviva kommit med tre varianter med lite stevia men utan tillsatt socker, vilket innebär att det blir ca hälften med kolisar, jag tar ibland en LITEN (högst en tredjedels dl) hutt för jag tycker det funkar bra om maggen krånglar lite grann. Men nu kan jag ju antingen spara hälften med kolisarna  eller (troligare Lipar) ta liiite mer, för det är gott också! 

http://www.proviva.se/nyhet-proviva50-med-50-mindre-socker/


(tyvärr är det liiite spannmål i så klarar man inte det är det ju snarare dåligt för magen... havre och råg, men i en pyttedos blir det mikroskopiska mängder; jag tycks klara det )


Ja det blev lite pausunderhållning tills vi får veta vad detta är för info!

Anmäl
2013-06-04 09:34 #7 av: dufva

"Stevia är fri"

Jag har i allafall "befriat" 10 steviaplantor som nu står under mitt beskydd hemma i växthuset Skämtar

Anmäl
2013-06-07 16:37 #8 av: yvonnel

Jag kanske inte skulle förvänta mig någon text men när jag tryckte på rubriken så kom detta upp att jag inte hade tillgång. Nu gillar jag inte sötmedel så för min del kan det vara detsamma.

Anmäl
2013-06-07 23:27 #9 av: [Petronella Pip]

Vart skulle sidan gå då? Vad ville du säga? Fråga varför du inte hade rättighet att se det eller vaddå?

Anmäl
2013-06-10 04:44 #10 av: yvonnel

Ja, självklart, varför skulle jag inte tillgång till just den sidan? Så himla märkvärdigt kan det väl inte vara, eller? En sak om det inte fanns någon text, eller om den som öppnade tråden hade gjort något fel. Eller om det var något fel på systemet bakom på något sätt.

Tyckte att det var lite konstigt med bara en rubrik och ingen text eller just detta, att just jag av okänd anledning inte hade tillgång. Innehåller den texten som eventuellt kan läsas av andra något av stort intresse som just jag skulle hållas ifrån att ha läsåtkomlighet till, I så fall kan man ju undra varför. Jag har rent steviapulver hemma by the way, någon som vill köpa övertag, jag gillar den inte och den behöver inte stå I mitt skåp längre.

Hör av er om ni är intressersde av stevia.

 


 

Anmäl
2013-06-10 06:39 #11 av: [Petronella Pip]

Du kunde ju t.ex. skrivit något om vad det var för sida t.ex så inte alla fick undra vad du menade...  det var inte sååå självklart Pussar


Kan ju ha varit ett tillfälligt fel på sidan, sådana meddelanden kan poppa upp här också medan det går att öppna tråden utan problem en annan gång, var det härinne på kif eller var var det?

Anmäl
2013-06-10 08:10 #12 av: nyborjare08

#10 Förlåt en kanske dum fråga men jag förstår fortfarande inte Glad Vad menar du med att "Stevia är fri"? Och vad är det du undrar över i din fråga i trådstarten?

Anmäl
2013-06-10 10:00 #13 av: joly

Jag förstår inte heller... Generad

Anmäl
2013-06-11 05:27 #14 av: Internettan

yvonnel:

Vilken sida är det vi talar om? Det blir svårt att förstå inlägget när man inte vet det. Du skriver att du "kanske inte skulle förvänta dig någon text" vilket blir ännu konstigare. Om man klickar på en rubrik så brukar man ju förvänta sig en text som hör till? Det låter inte som att du talar om KiF. Är det SÄPOs sida eller...? :)

#12, 13:

Vad hemskt det är när först alla är frågande och så plötsligt så fattar alla - utom jag (eller vi, som tur är). Fast när jag tittar efter så är det faktiskt bara Petronella Pip som har fattat så vi är fler som inte fattar. Puh! Då är vi nog inte så dumma ändå... :)

Anmäl
2013-06-11 07:16 #15 av: [Petronella Pip]

Jag kan ju inte direkt påstå att jag fattat heller, därav alla mina frågor, men man får ju inte något ordentligt svar ändå Lipar (fyra gånger har jag undrat utan att få svar)


Ja jag fattade liiite av det hela kanske (eftersom yvonnel svarade "Ja självklart", men jag fattar inte riktigt vilken fråga hon svarade det på Skrattar) men undrar som ni var någonstans den där sidan skulle vara och vad det gällde!


Om man anser att något är tillräckligt viktigt för att starta en tråd i ämnet borde man ju inte bara nonchalera det sen... vilket gör det änu mer obegripligt!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.