Rabarber lchf-style?
Jag håller på att tina rabarber. Tänkte göra nåt utav dem imorgon.
Tänkte rabarberpaj eller så. Vilket är ert bästa tips?
Jag har stevia, hasselnötsmjöl, kokosmjöl o mandelmjöl hemma. Nåt borde man väl kunna göra av det?
Ska vara enkelt o smidigt helst och göra även sockerätarna nöjda. :)
Ocensurerat, ärligt och precis som det är. FruJag.blogg.se
Hej,
Den här pajen har jag provat. Den var väldigt enkel att göra och den blev god.
http://piccolacasa.wordpress.com/2012/05/19/rabarberpaj-a-la-lchf/
Jag brukar bara riva mandelmassa över rabarbern och gratinera. Mandelmassa lchf går att göra själv.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Tack till er båda! Ska testa ditt recept #1, tror jag :) Min fundering är om det inte blir väldigt blött när man inte har potatismjöl som suger upp?
Ocensurerat, ärligt och precis som det är. FruJag.blogg.se
Jag brukar koka rabarbern i lite vatten och strösöt stevia ( Ica:s) till en kräm.
Finhacka nötter ( eller använd mjölet) Smält smör och rör i nötterna. Smaka av med strösöt. Låt sjuda ca 20 min rör då och då. Bred ut och låt stelna på bakplåtspapper.
Gör vaniljkräm LCHF- style. mariannes mat och bak blogg har ett bra recept
Varva sen rabarber, crunch och vaniljkräm i ett glas…gärna på fot.
Supergod efterrätt. Jag brukar variera med färska bär också ibland.
#4, det låter ju också gott!!
Man kanske kan använda rabarberkoket som pajfyllning.. hm.
Nu har jag massa uppslag. Kanske tur att jag har med rabarber i frysen :)
Ocensurerat, ärligt och precis som det är. FruJag.blogg.se
Här finner du mina rabarber-recept
smulpaj, lyxpaj, kompotter, mousse mm mm och varför inte prova frittatan 😉
Mariann, medarb Diabetes iFokus Blogg Marianns LCHF Författare: Kakor och desserter med LCHF och Baka med LCHF och Baka matbröd med LCHF