Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel - Matfett

De där SMÅ smörpaketen ni vet?

2013-04-16 12:48 #0 av: Siggebus

Har en fråga:
De där små portions-smörpaketen som finns på restauranger etc - kan man få tag på sådana som privatperson?
Har tänkt ibland att det skulle vara himla bra att ha sådana med sig ibland om man är ute och äter men de är lite snåla med fettet.
Eller om man vill ha i sitt kaffe Glad
Tips på om man kan köpa/beställa sådant?

Anmäl
2013-04-16 12:53 #1 av: korseett

Du kan nog be din lokala matbutik att beställa hem till dig nästa gång. Går nog att ordna

Anmäl
2013-04-16 16:14 #2 av: MimLan

Välsorterade mataffärer har dem, vanligtvis affärer som säljer mycket lunchmat.

De brukar kosta 1,50-2 kr då. Enklare är att skaffa en liten ask eller burk som du har förberett i kylen och bara kan ta när det behövs. Jag använder ofta små minimarmaladburkar eller rom-brukar för sånt.

Anmäl
2013-04-16 17:36 #3 av: Kajak11

ja skulle ju ha det i kaffet nu. På kiosken inget smör och nu blev det en kaffe latte i istället som mättnad efter lite mat innan möte. Det blir kvälksmaten. På jobb kan jag köpa smör till kaffet till frukost i morgon.

Anmäl
2013-04-16 17:41 #4 av: [Petronella Pip]

Vi var ute och åkte häromdagen och köpte kaffe på OK maken tog latte... det innebär ca 75 % mjölk...  15 gram kolisar om det är en stor latte... (fyra dl.) huuu och brrrr...  och minimalt med fett.

Anmäl
2013-04-16 18:19 #5 av: Kajak11

jag vet.. Det är inte det bästa lösning. Har bara ätit ett ägg och drycker fett kaffe till frukost. Får lade bli latte. Brukar kanske att bli en i veckan annars.

Anmäl
2013-04-16 19:13 #6 av: GoForIt

På s k Snabb-cachar som t ex Martin Olsson finns storpack med portionsförpackningar av såväl smör som grädde men det förutsätter så klart att man är företagare för att få handla (och bor i närheten eller kan handla på beställning). Men kanske känner Du någon småföretagare som Du kan handla genom :-)

Anmäl