Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

LCHF-Camping 27-30 juni 2013

2013-05-07 14:20 #0 av: korseett

Den populära LCHF-campingen i Säffle på natursköna Duse Udde blir av även i år. Här finner ni all information ni behöver för anmälan.

Nytt för i år är att konferensdelen kommer att hållas inne i Säffle på Medborgarhuset. Detta för att inte behöva tacka nej till de som vill delta då föregående års konferenslokal är i minsta laget. Även daggäster kan komma på enbart konferensen.

Det finns möjlighet att i förväg beställa LCHF-lunch på lördagen. Nytt är även en bussresa ut på Värmlands Näs med guidning och möjlighet att handla lokalproducerat på fredagen. 

Kvällarna är vigda åt gemensam grillning med fredag som invigningskväll. 

Bokning och betalning av boende sker separat till respektive anläggning medan konferens, lunch och bussresa bokas och betalas till oss. Du finner mer information inne på vår sajt www.lchfevents.se

Välkommen önskar Karin, Jan, Ann-Sofi, Carina, Sven och Roland i LCHF Events Värmland


Föreläsare

Annika DahlqvistAnnika Dahlqvist Läkare specialist i allmänmedicin. 2004 upptäckte Annika hur lågkolhydratkost hjälpte mot både övervikt och ohälsa. Detta ville hon sprida vidare till så många som möjligt, här berättar hon öppenhjärtigt om vilka konsekvenser detta fick i press        och media.

AnnFernholm

Ann Fernholm  – Vetenskapsjournalist, författare till boken Ett sötare blod. I boken skriver hon om hur ett sekel med socker har påverkat våra kroppar och granskar de kostråd vi fått. Här får vi chansen att lyssna live till det som tas upp i boken. Vidare har Ann som mål att granska forskarvärlden på samma vis som politiker. 

Monique FMonique Forslund 
Monique är kostrådgivare, träningsinstruktör, Montessoripedagog, författare och 3-barns mamma. Hon har själv blivit 40kg lättare och fått ett helt annat liv på köpet. Det Monique håller varmt om hjärtat är barnen, och särskilt barn med övervikt.
Monique pratar om vad som är rätt kost, vad som är riktigt LCHF och om barn och matvanor. Hon vågar sig in i det känsliga ämnet kring välling och ‘vällingträsket’ som hon säger… Monique har en gedigen erfarenhet både av barn hälsosam och av övervikt och hon inspirerar till en hälsosam vardag.

9606939-rbcbn3

Mats Lindgren - Ligger bakom Fet Hälsa, ätit sig frisk.
För fem år sedan drabbades Mats Lindgren, 60, av diabetes typ 2. Men när han började äta LCHF-kost försvann hans diabetes på en månad. Han blev också av med flera andra sjukdomar.
- Jag hade aldrig kunnat tro att kosten skulle ha så stor betydelse för min hälsa. Mats berättelse inspirerar.

Efter-50_web

Tommy Runesson – mr 50% viktminskning med LCHF men 100% strikt när det gäller kost. Tommy har gjort en fantastisk viktresa och berättar här hur han gjort och hur han behållit sin vikt.

 

 

  

Jonas BergqvistJonas Bergqvist  Leg. Sjukgymnast, Personlig Tränare och Kostrådgivare. Brinner för kombinationen lågkolhydratkost och träning. LCHF och träning går det ihop? Om detta kommer Jonas att berätta mer om.

 

Per_nedskalad

Per Wikholm, Molekylärbiolog och LCHF-författare. Att mat och miljö hänger ihop kommer vi att lära när Per kommer att föreläsa om “koskräcken i klimatdebatten”.  

Mattias Ribbing Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och rankad som det 71:a bästa minnet i världen genom tiderna. Han har helt och hållet tränat upp sin förmåga och nått sina bästa resultat på strikt LCHF-kost, vilket han menar ger ökad mental uthållighet. I föreläsningen berättar Mattias om sina erfarenheter, visar prov på sin förmåga och lär ut användbara vektyg för ett bättre minne.

Professor-Goran-SjobergGöran Sjöberg naturvetare och professor på Chalmers. Intresset för kost tog fart när han själv och hans fru drabbades av sjukdom. Här kommer det att handla om det så omdebatterade kolesterolet.

LCHF-Magasinet deltar under campinghelgen där bland annat Bo Zackrisson kommer att vara moderator och Sten-Sture Skaldeman invigningstalar.

Anmäl
2013-05-07 14:25 #1 av: korseett
lchfprogram.pdf

komplettera med en pdf-fil med programinformation. Obs det är 15 juni som är senaste anmälningsdag.

Anmäl
2013-05-16 11:31 #2 av: maxiq

Här finns det en diskussionstråd om LCHF-campingen så behöver vi inte ha två trådar nålade i samma ämne.

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2013-05-16 11:38 #3 av: korseett

Det här är en kompletterande artikel maxiq ;) Så det syns på framsidan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.