Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

LCHF-kryssning 2015

2014-11-18 08:36 #0 av: Margareta

Lördag 28 mars 2015 är nästa års kryssning. Silja Galaxy avgår från Värtahamnen i Stockholm till Åbo och det är som vanligt en 24-timmarskryssning.

Programmet är inte klart och det går inte att boka ännu. Vi går ut med datumet för er planerings skull. Hold the date så kommer mer info senare.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2014-11-18 09:58 #1 av: Jennifer71

Hej  Margareta,

Vad roligt! Jag deltog förra gången och tyckte det var suveränt ordnat, så jag kommer garanterat.  Jag vill också uppmana alla som känner sig tveksamma att absolut följa med.

Om jag får lämna en önskelista skulle det vara att få höra Andreas igen, men det vore också kul om Sten Sture Skaldeman kunde föreläsa, jag misstänker att han har massor med härliga erfarenheter att dela med sig av liksom Annika Dahlqvist.

/Jennifer

Anmäl
2014-11-19 09:37 #3 av: Tina62

Vart kommer anmälan när det är dax att boka..Vill gärna föjla med 

/Tina

Anmäl
2014-11-19 09:40 #4 av: korseett

De meddelar här när det öppnar.
Hoppas jag kan bli med nästa år men har jag otur krockar det med en stämma som jag måste delta i men jag vet först mer i slutet av januari. Hoppas då det finns platser kvar

Anmäl
2014-11-19 21:38 #5 av: Margareta

Anmälan och betalning sker direkt till Silja.
Man måste vänta tills de öppnar för bokning och förmodligen ringa och anmäla, det brukar vara så. Det är viktigt att man kommer med i gruppen för att få tillträde till våra arrangemang. Det räcker INTE att anmäla sig själv via nätet.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2014-11-20 08:05 #6 av: therese.mansson@gmail.com

Margareta, är det någon speciell grupp man måste vara med i?

Vänligen,

Therese

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.