Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Våran lilla bondgård

2020-02-18 15:53 #0 av: hemul

Många har väl drömt om att bo på landet, ha lite djur och odla giftfritt eller åtminstone om att andra ska göra det åt dem.

Den här filmen/dokumentären är helt fantastisk. Den handlar om ett par som köper en (inte så liten) gård. Jorden är helt förödd, men med gamla metoder händer det snart saker. Filmen är otroligt välgjord och snyggt filmad också. Ren njutning, även om lite bitterljuv. Den visar hur det borde vara, men det kommer nog aldrig att bli så.

Att alltihopa beror på en hund gör det inte sämre! Skrattar

https://www.svtplay.se/video/25356591/varan-lilla-bondgard?start=auto


Anmäl
2020-02-18 17:23 #1 av: Herveaux

Åh, tack för tipset! 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2020-02-18 18:26 #2 av: hemul

Hej! Är du här också? Tänkte lägga det på hundar också, men tordes inte. Då börjar väl nån gasta om OT, även om det faktiskt handlar om en hund! Lipar


Anmäl
2020-02-18 18:44 #3 av: Herveaux

#2 Bah, posta det under kategorin OT - Off Topic på Hundar. Skrattar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.