Nyttig grädde
Finns det en nyttig grädde man kan äta på sina bananpankakor utan att trycka i sig socker och onyttigheter?
Vanlig vispgrädde med 40% fett. Undvik den 36-procentiga, den innehåller karragenan, för att göra den vispbar.
"still lost in space and time"
Jag brukar ta keso eller vispa upp lite kvarg. Det blir lite syrligt men nyttigare än grädde.
#1 Instämmer. Ska man ta grädde så ska man bara ta den med 40%. Jag tror att kaffegrädden också bara innehåller grädde, fast magrare. Allt annat innehåller en massa skräp.
Visst är 40%-ig grädde bra, men banan är inte alls bra. Det är 18% kolhydrater, så det är långt från LCHF.
Förstår inte frågan. Det är väl inte socker och onyttigheter i vanlig grädde. Om man inte pallar 3 g laktos får man väl skira smör…
#2 Här gillar vi fett! 😉
Men usch vad otrevlig jag lät! Det var alls inte meningen. Förstår verkligen inte frågan, men det var inte min avsikt att låta snorkig. Ursäkta.☺️