Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Är den inlagda gurkan förstörd?

2019-09-26 23:51 #0 av: Sindri

Min supergoda (egenodlade) inlagda gurka har fått en vit hinna överst i burken. Är det bara att slänga? Kan jag hälla bort spadet, skölja gurkan och göra ny lag?

Anmäl
2019-09-30 01:06 #1 av: hemul

Igen - vet inte. Skrattar

Men jag är rädd för mögel, så JAG skulle slänga.

Gurkor är förresten trixigt. Har också försökt lägga in (för länge sen). Gick inget bra de heller. De är känsliga, de små liven.


Anmäl
2019-09-30 10:25 #2 av: Sindri

Ja, jag hällde ut. Är rädd för listeria också. Konstigt - har både tomater och lök som är ett pa rår gamla, och de är hur fina som helst, men du har nog rätt om gurkor. Jag får göra mindre satser helt enkelt. Synd, just de där blev så himla goda! Ledsen

Anmäl
2019-10-07 19:55 #3 av: Zepp

Samma här.. olika egna inläggningar.. även köpta sådana med vita/gröna hinnor slänger jag!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.