Annons:
Etikettmat-livsmedel
Läst 1517 ggr
Sindri
9/26/19, 11:51 PM

Är den inlagda gurkan förstörd?

Min supergoda (egenodlade) inlagda gurka har fått en vit hinna överst i burken. Är det bara att slänga? Kan jag hälla bort spadet, skölja gurkan och göra ny lag?

Annons:
hemul
9/30/19, 1:06 AM
#1

Igen - vet inte. 😃

Men jag är rädd för mögel, så JAG skulle slänga.

Gurkor är förresten trixigt. Har också försökt lägga in (för länge sen). Gick inget bra de heller. De är känsliga, de små liven.

Sindri
9/30/19, 10:25 AM
#2

Ja, jag hällde ut. Är rädd för listeria också. Konstigt - har både tomater och lök som är ett pa rår gamla, och de är hur fina som helst, men du har nog rätt om gurkor. Jag får göra mindre satser helt enkelt. Synd, just de där blev så himla goda! 😕

Zepp
10/7/19, 7:55 PM
#3

Samma här.. olika egna inläggningar.. även köpta sådana med vita/gröna hinnor slänger jag!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Upp till toppen
Annons: