Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag?

Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på efterrätter och sötsaker

Kalasfika

2019-08-01 21:58 #0 av: Suddagumman

Hej!

Ska snart ha kalas för min tonåring. Vi är 3 i familjen som kör LCHF.

Nån som har nåt bra tips på vad vi kan vi bjuda släkten på när dom kommer?

Tack på förhand. :)

Anmäl
2019-08-01 23:13 #1 av: Sindri

Jag lagar alltid mat som alla kan äta. Har aldrig fått kommentarer om att folk saknat gluten eller socker.
Titta under receptfliken så hittar du recept på bröd efterrätter. Det beror på lite vad du vill bjuda på så kan jag lägga lite recept här. Kakor? Pajer?

Anmäl
2019-08-02 08:53 #2 av: CasaRamon

Det finns massor av bra recept på Dietdoctor. Har själv fyllt 2 pärmar av recept på mat och bakrecept därifrån.

Anmäl
2019-08-03 21:39 #3 av: Suddagumman

Vet inte riktigt vad jag tänkt. :( Tycker det är svårt. Det ska vara lätt att göra och nåt som passar de flesta.

Anmäl
2019-08-04 09:10 #4 av: CasaRamon

Titta på Dietdoctors recept och du blir säkert inspirerad. Dom flesta är väldigt lätta att göra och kräver varken många ingredienser eller mycket  tid. Det bästa med LCHF är att bakverken behöver inte jäsas eller knådas. Skämtar

Anmäl
2019-08-07 08:34 #5 av: JMW

Jag gör kanske inte ofta men ändå lite nu och då denna paj. Jätteenkel att göra och så god. Det går bra med frusna bär. Har också provat med röda vinbär, hallon och även jordgubbar. Servera med glass och/eller vispad grädde.

http://lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=812

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.