Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Hälsa

Funktionsmedicin, ny sajt!

2019-05-01 18:16 #0 av: Cim92

Hejsan, det har nu lanserats en ny sajt här på ifokus som heter Funktionsmedicin.ifokus! Det är ett komplement till de hälsosajter som redan finns, vi tänker det som att Funktionsmedicin är ett utzoomat perspektiv på människan, och vill man sen zooma in och gräva djupare inom vissa områden så finns det perfekta sajter för det, som den här! 

Vi som driver Funktionsmedicin.ifokus är båda utbildade funktionsmedicinska terapeuter (kostrådgivare i grunden) och vår vision är att utöka teamet med fler terapeuter så vi alla hjälps åt att dela med oss av så mycket information vi kan om hälsa och hur funktionsmedicin kan hjälpa enskilda individer. För tillfället är det jag, Cim,  som är specialiserad på diabetes då jag själv är diabetiker sen 16 år tillbaka och min medarbetare Alexandra som har en stor insikt i tand- och munhälsa då hon vuxit upp med två tandläkare till föräldrar samt själv nu läser till tandhygienist.

Vi hoppas att ni vill besöka funktionsmedicin och bidra till att det blir en levande sida! Kärlek till er alla <3

Anmäl
2019-05-03 22:15 #1 av: Bivax

Spännande! Ser fram emot intressanta inlägg och erfarenheter från er som sysslar med detta.

Anmäl
2019-05-04 20:04 #2 av: Cim92

#1 Tack, säg gärna till om det är något specifikt du skulle vilja att vi skriver om så ska vi se vad vi kan göra =)

Anmäl
2019-05-05 11:51 #3 av: hemul

En länk kan väl vara bra.

https://funktionsmedicin.ifokus.se/


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.