Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Intressant om läkemedel

2018-12-12 12:59 #0 av: Siggebus

Detta har jag och många andra funderat på i många år men riktigt kul att en läkare vågar stå i tv 4:as morgontv och säga det högt!
Tankar om detta?
https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/doktor-mikael-om-läkemedelsbranschen-mygel-för-över-tusen-miljarder-11956822

Anmäl
2018-12-12 13:29 #1 av: hemul

Det var fan. Trodde jag inte om honom.


Anmäl
2018-12-12 14:24 #2 av: Siggebus

#1
Ha ha exakt vad jag också tänkte!
Undrar hur mycket skit han nu får ta?

Anmäl
2018-12-12 15:09 #3 av: Sindri

Känner inte till läkaren, men han har så oerhört rätt. Sunt om fler och fler börjar ifrågasätta  läkemedelsbranschen. De har fått styra och ställa inom vården alldeles för länge nu.

Anmäl
2018-12-12 16:22 #4 av: Siggebus

#3
Fast läkemedelsföretagen är ju vinstdrivande så deras agenda är ju förståelig. ☺️
Tycker det är mycket värre med dessa läkare som går i deras koppel och skriver ut en massa skit på löpande band utan närmare eftertanke 🤔
En del läkare verkar... Ja rentav okunniga 😒

Anmäl
2018-12-12 23:01 #5 av: Zepp

Jösses vad bra, dvs det trodde jag själv inte om honom!

Iallafall så tror jag inte han kommer att dyka upp här på foumet för att svara på frågor.

Såå. det återstår då för oss andra att göra så gott vi kan samt svara såå gott vi kan.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.