Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - Radio/TV

Dokumentär på Netflix: The Magic Pill

2018-08-29 15:24 #0 av: andbjo

Vet inte om den här har varit upp förut, men jag tänkte ändå tipsa om den här utmärka dokumentären om ketogen/LCHF-kost.

Finns på Netflix: https://www.netflix.com/title/80238655

Anmäl
2018-08-29 17:00 #1 av: Sindri

Aldrig hört talas om - tusen tack för tipset! den skall kollas på redan ikväll med en skeptisk make.....

Anmäl
2018-08-29 18:32 #2 av: adelai

Den finns också på YouTube.

Anmäl
2018-08-30 11:28 #3 av: Sindri

Men åh, vilken fantastisk film. Det var egentligen ingenting jag inte visste, men presenterat på ett bra sätt. Jag skulle vilja veta mer om hur det går för aboriginerna. Skall läsa på lite mer om Hope for Health.
Den här filmen borde visas i alla nationella TV-kanaler, "skandal" att inte SVT köpt in den, men all heder åt Netflix!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.