Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Kolhydratstabell?

2018-07-02 19:39 #0 av: Bibban

Har börjat med LCHF igen eftersom jag var tvungen att avbryta -  jag var med om en olycka och har inte kunnat stå vid spisen och laga mat på 2,5 år. 35 kg plus på 2,5 år...  Allt pga färdigrätter - och kanske lite annat också ;).

Nu letar jag efter en sida där man kunde skriva in  sitt matintag per måltid i g eller antal och fick kh, prot och fett uträknat. Den hette kolhydratskollen eller ngt liknande men nu hittar jag den inte. Har ni tips på hur jag kan hitta den eller någon liknande tabell ??? HJÄLP!!!

Jag kan tillägga att jag har börjat prenumerera på DietDoctoroch är evigt tacksam för den hjälp man får av färdiga menyer, bra info mm men ibland vill jag byta ut ett livsmedel mot ett annat i recepten och eftersom jag inte har koll på kolhydratsinnehåll känns det osäkert.

Anmäl
2018-07-02 19:43 #1 av: Bibban

Jag såg just ett liknande inlägg från den 23 juni. KOSTBEVAKNINGEN.SE var det. Låter inlägget ligga kvar om nu någon behöver samma info som jag...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.