Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Ätit bara socker idag

2018-06-16 23:38 #0 av: byllan80

Det var ett planerat avsteg som gick snett (firande) En tårtbit blev till 3 + pajer kakor och bullar OCH en godisskål.

Jag var mätt när jag åkte hem men nu är jag vrålhungrig och skulle vilja ha mat. Men jag bestämde mig för att hoppa över middagen eftersom jag bara ätit sockerstinna saker så blir det ju än värre att äta fettrik mat nu. Jag borde nog gå och lägga mig utan att äta något mer men det känns verkligen fel att inte ätit någon mat alls, bara kakor och fika.

Anmäl
2018-06-16 23:45 #1 av: Sindri

Jag skulle nog försökt "mota" kolhydraterna med fett. Nej, det är inte bra att kombinera, men jag skulle inte vilja vakna med en"sockerbaksmälla".

Jag skulle vara rädd för att mitt blodsocker skulle vara så lågt så jag bara skulle moffa i mig onyttigheter igen.

Anmäl
2018-06-16 23:50 #2 av: byllan80

Det är ju sant förstås. Är typ sugen på omelett med nåt rökt i, bacon/skinka

Anmäl
2018-06-17 09:49 #3 av: peoy

Överlevde 2 skolavslutningar med bara kaffe till det obligatoriska sockerknarkandet..

Till viss del klarar jag av såna undantag för att jag äter ägg hela dagarna (11 från frukost till arbetsdagens slut, sen minst 6 till hemma per dag), så jag är inte lika känslig mot gluten mera som jag var när jag upptäckte det (och blev idiotförklarad av dietist för att jag slutade med ett så viktigt näringsämne som mjöl)

Anmäl
2018-06-24 11:49 #4 av: Lia

Min bror fyllde nyss år. De hade gjort en enorm chokladtårta. Det gjorde inte mig nåt, jag hade bakat egen gräddtårta hemma i mikron att ta med. Bäst att komma förberedd, annars är det såklart tråkigt att sitta och bara titta på.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.