Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

Min enkla mat

2018-04-10 22:15 #0 av: _Fisken

Jag har hittat en mycket bra Cirozo-korv på Willys!  1gr kch och 95% kött.  Ser ut som kok-korv. Lång o smal. Stark smak.

Sen köper jag Wok o låter det tina i kylskåpet. Kommer jag hem på lunch så blir det stekt korv och Wok. Kanske nåt ägg också. Skvättar på lite smör.

Enkel mat för en karl som inte ids stå vid spisen i 2h på helgen.

Jag har faktiskt gjort vitkålsgratäng som jag också tar av så helt obildbar är jag inte. Vill dock spendera tid på annat. Så Wok får det bli !

Anmäl
2018-04-23 14:17 #1 av: fiskenihavet

Vad heter märket? Finns bara på Willys? :)

Anmäl
2018-04-23 14:29 #2 av: _Fisken

Munzert. Bayersk korv.

Anmäl
2018-04-24 15:25 #3 av: fiskenihavet

Tack för tipset. skal kolla om jag hittar den. :)

Anmäl
2018-04-24 17:03 #4 av: _Fisken

Skiva upp korven, stek den tsm med wok o sen knäck i några ägg så har du en snabb måltid. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.