Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Dagens skratt!

2018-03-09 12:19 #0 av: odezza

Hittade detta på Expressen: 5 vanliga myter om bröd!

Jaja, ett gott skratt lär ju förlänga livet! Skrattar

"still lost in space and time"

Anmäl
2018-03-09 17:38 #1 av: Lillyrod

Vad är det som är roligt?


Anmäl
2018-03-09 20:56 #2 av: odezza

Vi som äter LCHF är ganska överens om att bröd, eller spannmål, inte är nyttigt. Dvs, det roliga ligger i att dom på Mitt Kök på Expressen försöker döda myter med ytterligare myter.

"still lost in space and time"

Anmäl
2018-03-09 21:26 #3 av: Lillyrod

Vad som är myt eller inte i det här fallet låter jag vara osagt. Ser ingen humor i artikeln.


Anmäl
2018-03-09 22:14 #4 av: Hanveden

För att äta sädeskorn skall man vara utrustad med näbb...

Jag är inte näbbförsedd!

mLCHFh Cool .

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.