Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel

Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

City Gross lanserar Vegetti

2018-01-29 13:17 #0 av: Sindri

För den som inte hinner riva själv

Kan tänka mig att det kan vara gott rått också.

Anmäl
2018-01-29 13:50 #1 av: Agnetachristina

Kul!
Själv köpte jag en sån här Spirelli och för att fixa eget men det funkar inte med mina värkande händer. Får ta en tur till City Gross istället.

Anmäl
2018-01-29 15:46 #2 av: mirai

Jag köpte en elektrisk med olika skärtyper så man kan få smala, breda eller fyrkantiga spagetti liknande skapelser. Använder den flitigt.

Anmäl
2018-02-01 18:29 #3 av: Katti

Vad heter såna däringa mojänger?

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2018-02-01 20:33 #4 av: Zepp

Jaaaa.. äntligen.. fast ICA har haft liknande ett bra tag.

Och jodå, jag har testat ICAs varianter.. mycket skrik för lite ull som hon sade som klippte grisen.

Iallafall så kom jag på att jag föredrar mina morötter hela, min blomkål/Brocoli hel.. osv!

Det enda jag fallit pladask för är färdig surkål.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.