2018-01-05 09:12 #0 av: Mooniq

Tipsar om asiatiska grytbaser. Man får läsa innehållsförteckningen på vad man tycker passar. Jag dubblar alltid proteinkällan - fisk, fågel eller kött. Tillsätter gärna egna grönsaker så av 1 burk grytbas får jag ut många portioner. En del innehåller minimajs- alltså angivet mer kolhydrater på burken - men plockar bort dem. 

Jag tycker att styrkan Mild är lagom - köper jag Medium så tillsätter jag gärna 1 förpackning kokosgrädde.

Om man vill ha tjockare såskonsistens så blir det jättegott att röra ner 50 - 100 gram Philadelphiaost innan servering. Mildrar även smaken lite. 

Strimlar oftast vitkål och kokar 2 min och serverar till. Eller så äter jag grytan som soppa. 

Äkta vara har ett inlägg om dessa och det finns 2 förpackningar med äkta vara - märkning.