Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma

Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Mat - Recept att laga hemma

Göra kristyr av Sukrin melis?

2017-12-18 10:29 #0 av: Sindri

Är det någon som provat att göra dekorationskristyr av Sukrin melis, och kunde ni i så fall använda vanliga proportioner socker och äggvita?

Anmäl
2017-12-18 10:52 #1 av: Outlawly

Jag har inte provat själv. Men efter att ha sökt på det på google så har andra lyckats göra kristyr.

Vet inte om det funkar med sukrin, men jag brukar vispa äggvitan fluffig innan. Då stelnar det supersnabbt :) 
Annars är det bara att prova.

Anmäl
2017-12-18 14:35 #2 av: Sindri

Ja, nu vågar vi prova. Tack!

Anmäl
2017-12-19 10:19 #3 av: hemul

Tala om hur det går!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.