Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Kaffe

2017-12-01 13:52 #0 av: fibro62

Jag dricker bara snabbkaffe; Nescafe Lyx mellanrost! Jag tar en klick kokosolja, lite vispgrädde, 1 tsk kaffe och vatten i ett glas. Jättegott! Kör det 1min 10 sek i mikron. Tål inte bryggkaffe!!

Anmäl
2017-12-01 14:00 #1 av: Aleya

Jag vågar inte köra fettkaffe i micron efter alla gånger det sagt poff och sen måste man städa.
Ett tips är att du använder en liten behändig mjölkvisp som finns på Ikea för att mixar allt. Blev trevligare kaffe som inte tenderar sig att lägga sig lager på lager.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2017-12-01 17:58 #2 av: Siggebus

Jag gör det så enkelt som möjligt - en mugg kaffe - tillsätt en klick smör och en skvätt vispgrädde. Rör om - klart! Cool
Uppps - glömde mina två små sucketter - den enda sötlast jag tillåter mig ha numera Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.