Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

Viktnedgång

2017-09-11 20:21 #0 av: Aaangelica

Hej! 

Jag har i 5 månader nu kört på strikt LCHF diet och tagit minst 2 promenader om dagen. Jag gick dem första 3 månaderna ner totalt 8 kg (har ungefär lika mycket kvar jag önskar gå ner).

Dom tre månaderna var det enbart promenader, dom senaste två månaderna har jag fortsatt som vanligt med LCHF och minst 2 promenader om dagen men utöver det har jag även tagit fram min crosstrainer. Pga min dåliga kondition (Generad) så har jag bara kört ca 20 minuter varje kväll fram tills för ca 3-4 veckor sedan då jag började med 20 minuter varje morgonen/förmiddag och 30 minuter varje kväll. 

Trots det så har jag inte gått ner ett enda kilo på två månader.

Ska jag fortsätta som jag gör nu eller bör jag göra något annorlunda, och isåfall vad? 

Jag är en sån som lätt tappar motivationen om jag inte ser någon förändring i spegeln eller på vågen.. Oskyldig

Anmäl
2017-09-12 12:24 #1 av: Sindri

http://www.nyttigt.eu/darfor-ar-traning-inte-sa-effektivt-for-att-ga-ner-i-vikt/

Som så många andra konstaterat; man går inte ner i vikt av träning. Bara om man äter det som ens egen kropp behöver. Vad det är kan ta lite tid att fundera ut. Sök också på sidan om platåer.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.