Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare

Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

Äggmjölk

2017-07-26 08:31 #0 av: wickan57

Kan man dricka äggmjölk som frukost varannan vecka? Är det ägg, smör och vatten? Hur många ägg?Skämtar

Anmäl
2017-07-26 08:35 #1 av: Mooniq

kolla vänstermarginalen och skrolla neråt, där har du mängder av recept, eller så skriver du in äggmjölk i sökrutan

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2017-07-26 22:38 #2 av: Zepp

Äggmjölken har väl i princip ersatts utav MBC`?

Iallafall.. principerna är nog desamma, utifall man äter/dricker fukost?

Ett annat populärt koncept är att slopa frukost helt ohållet!

Grejen med äggmjölken är vad jag förstår att den först o främst är bättre än flingor med lättmjölk?

Oså får jag nog förklara vad MBC är för något.. det står för Magic Bullet Cooffe.. eller te för de som hellre föredrar detta!

Iallafallman kör kaffe/te tillsammans med något fettigt.. föreslag  cocosfett.. i en Magic Bullet Blender (har du ingen reklamTV?) dricker detta och så avbryter man inte nattens fettförbräning och eventuellt skippar lunchen.. för att äta en bastant fettig måltid när man väl kommit hem.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2017-07-27 20:40 #3 av: Croj

Nää inte har äggmjölken väl ersatts av MBC? Inte hos mig iallafall, jag kör ofta äggmjölk på kaffe eller med annan smaksättning som frukost, eller gör en sats och har i kaffet om jag vill dra ner på grädden. 

Anmäl
2017-07-27 20:41 #4 av: Croj

Det är ju mer mättande och matigt än MBC.  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.