Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Vi som vill nolla kolhydraterna -

åldersdiabetes

2017-07-03 11:16 #0 av: magdalena41

Hjälp önskas med att motverka åldersdiabetes .Vill veta hur andra fixat det och hur jag ska göra Har för närvarande 7 på sockerstickan på fastande morgonprov

Anmäl
2017-07-03 15:39 #1 av: hemul

Dra ner kraftigt på kolhydraterna, ät fett istället och rör på dig i lagom takt.


Anmäl
2017-07-04 08:12 #2 av: Effie

Hemuls råd (lchf) brukar ge bra effect. Jag har ingen erfarenhet av detta, så jag försöker undvika att ge råd.

Om du vill ha fler ställen att fråga på, och läsa på:

Om du är med på Facebook finns en grupp där som heter Smarta diabetiker, som ger råd om lchf. De har en receptgrupp oxå.

Kostdoktorns forum har ett antal medlemmar med erfarenhet och kunskaper om en hel del.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2017-07-04 13:01 #3 av: Margareta

Jag har haft diabetes typ 2 i ca 10 år och är fortfarande medicinfri tack vare de enkla kostråd du fick av hemul. De håller mig under 6. Just nu har jag fasteblodsocker under 5,5 och ofta under 5 och det är samma kostråd fast lite striktare ändå.
De råd du fått om att läsa mer duger fint om du också följer råden.
Gör jag avsteg är jag snabbt över 7

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2017-07-05 10:06 #4 av: odezza

Jag ändrade stavfelet i rubriken, för att göra tråden sökbar. Ler

"still lost in space and time"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.