Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

inte klarat en hel natt utan blöjor

2017-06-07 18:26 #0 av: Bobbymilu

Är 72 âr och har helt plötsligt upptäckt att problemet med att urinet läckt är borta. Har ätit LCHF tidigare, men eftersom jag bor i Spanien har man övertalat mig att äta Medelhavskost. Det var min man främst som lagar jättegod mat och ville att jag skulle prova hans husmanskost. Nu har jag ätit LCHF i en vecka och bjöjan är torr, Helt fantasktiskt!  Hur kan det läkas sâ snabbt?

Anmäl
2017-06-08 10:30 #1 av: odezza

Grattis! Jag hade sk trängningsinkontinens innan jag började med LCHF för 11 år sedan. Dvs jag kunde läcka lite om jag hostade kraftigt. Det försvann i och med LCHF-starten, och jag har inte haft problem med det sedan dess.

Annat läckage i form av flytningar försvann också då jag började med LCHF, har inte haft några som helst problem med det sedan dess. Nu är jag 60 år.

"still lost in space and time"

Anmäl
2017-06-08 15:49 #2 av: kaisakavat

Så bra! 

Det är många små och större saker som rättar till sig när man äter såhär.  Skönt. Jag har läst förut om vad det är med LCHF som får sånt att fungera, men minns inte riktigt. Har för mig att muskelfunktion är en sak, man blir mindre 'slapp', kroppens signaler går fram bättre mm.  Beroende på att man tar bort ur kosten sånt som 'stör' det normala.  Ja, flummigt uttryckt, men nånting ditåt. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.