Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Hälsa

Parasiter i mat

2017-05-31 22:11 #0 av: fiskenihavet

Har förstått att i kött från div andra länder är chansen större (stor?) för att få i sig parasiter, feks bendelorm. Detta tänkte jag på i efterhand, självklart, att han köpt biffkött från Kenya. Hur säkert tänker ni att det är att äta köttet? Vill självklart inte smittas.

Anmäl
2017-06-01 09:17 #1 av: hemul

Besiktigas inte importerat kött? Oavsett det, är köttet genomstekt bör det väl inte vara något problem.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.