Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Hälsa

Vitaepro ett bra tillskott?

2017-04-17 16:34 #0 av: jenniled

Är det någon som tar detta tillskott och vet ni om det innehåller bra saker?

Tänkte så det inte innehåller något som kan vara dåligt för hälsan för tex en som har risk för hjärt-kärlsjukdom.

Anmäl
2017-04-17 17:36 #1 av: ApanAnn

Det är dyrt om inte annat... De flesta behöver inte extra vitaminer och mineraler, och om personen i fråga har brist på något är det bättre att "punktmarkera" och ta det som fattas istället för att ta en massa jox.

Om personen i fråga är rökare kan det till och med vara farligt med extra antioxidanter. Finns studier som visar att extra antioxidanter ger rökare MER cancer än utan antioxidanter.

http://www.expressen.se/nyheter/halsopillret-vitaepro-kan-gora-dig-sjuk/

https://www.dagensmedicin.se/blogg/hanna-brus/2015/11/21/vitaepro--funkar-for-vem/

http://www.svt.se/plus/forskare-kosttillskott-ar-pengar-i-sjon/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.