Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Hjälp att räkna ut?

2017-02-17 06:54 #0 av: lchfmika

Hej.

Finns det någon gratis sida där man kan fylla ut ett helt recept och den sen räknar ut hur mycket kolhydrater, salt, kalorier, fett osv det innehåller per 100g eller ml.

Jag har lust att göra några av mina receptet lchf vänliga men det blir för mycket att räkna ut på egen hand.

Anmäl
2017-02-17 08:14 #1 av: sp0ngeb0b

Tror att man kan göra det på myfitnesspal, men man måste bli medlem (gratis). Man ska i alla fall kunna lägga in recept för att räkna ut kalorierna, men tror den även räknar ut det andra. Kanske inte bästa tipset, men du kan ju prova om du inte får något annat napp Glad

"Before you ask someone why they're vegan - ask yourself why you're not."

Anmäl
2017-02-17 08:16 #2 av: parsley

Kostbevakningen.se fungerar till viss del som du tänkt. Salt syns inte, men fett, protein, kolhydrater, kalorier och fibrer framgår. 

http://kostbevakningen.se/

Anmäl
2017-02-18 08:08 #3 av: Siggebus

http://www.minmat.net/
Man behöver inte registrera sig men då kan man inte spara. Kostar inget

Anmäl
2017-02-19 12:17 #4 av: lchfmika

Tack så mycket för er hjälp. :)

Anmäl
2017-02-19 12:17 #5 av: lchfmika

Tack så mycket för er hjälp. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.