Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Bakerix

2016-10-21 13:09 #0 av: XeZafir

Hej!

Hittade ett recept på Jalapenio Cheese puffs som lät så gott. Kruxet är att man ska ha BAKERIX i. Vad är det? KAn man använda något annat ist för det? Är det ett annat namn för något annat? Vissa produkter har ju flera namn, beroende på tillvärkaren.

Någon som kan och kan hjälpa mig med en del frågetecken?

Anmäl
2016-10-21 13:10 #1 av: XeZafir

Receptet:

Heta Västerbottensbollar

1½dl Bakerix

3st ägg

3dl riven västerbottensost

1dl Philadelpiha

100g smör (rumstempererat)

1krm cayennepeppar

2 msk hackade jalapeneos

1tsk salt

1krm vitpeppar

Blanda ihop alla ingredienserna till en smidig deg.

Tag en klick stor som en köttbulle och rulla till lagom stora bollar. Baka av dem i ugnen i 200 grader tills de får fin färg ca 25 minuter.

Om du vill kan du även rulla hälften av  bollarna i sesamfrön och andra hälften i vallmofrön innan du skickar in dem i ugnen.  

Anmäl
2016-10-21 14:47 #2 av: hemul

http://www.google.com/search?q=BAKERIX

Kolla t.ex. träffarna på 56kg.se och lchf-forum.se .


Anmäl
2016-10-21 17:26 #3 av: XeZafir

Tack #2 :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.