Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

högt levervärde

2016-10-07 16:16 #0 av: nancy.hannus@live.se

Jag undrar om  högt levervärde kan bero denhär kosten? Har ätit liberal lchf kost i 8 år och mår annars bra men mitt levervärde var i januari 53 och  nu har det stigit till 67.

Anmäl
2016-10-07 16:25 #1 av: Sindri

Det borde vara tvärtom, högt levervärde får man förutom av alkohol, av stor konsumtion av frukt. Fråga läkaren vilka andra orsaker som kan finnas. Om det beror på LCHF borde det visat sig tidigare än efter 8 år.

Anmäl
2016-10-07 19:43 #2 av: Zepp

Vilket levervärde?

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2016-10-08 06:47 #3 av: stenhagen

#3 av annscha

Forskning visar att levervärdena går ner av  LCHF.  Och det gjorde alla mina, efter ca 6 månade på LCHF kosten

Anmäl
2016-10-09 20:01 #4 av: Ary

Vad äter du för mediciner? Eller ja det behöver du inte tala om för oss alla men du kan ju kolla fass på alla under biverkningar, många mediciner kan ställa till just levervärden-

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.