Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - tidningar/hemsidor

registrera mat/vikt sida

2016-09-13 15:56 #0 av: Medlem

Hej,

när jag åt lchf fanns det en svensk hemsida där man kunde registrera vikt/mat som jag fått härifrån. Jag minns inte vad den heter. Jag vill så gärna använda den igen för den är så bra. Hoppas nån kan ge mig länken!

Anmäl
2016-09-13 16:07 #1 av: Mooniq

kolla fatsecret.se den är lätt och bra. Många inställningar som du kan ändra  - finns som app för mobilen oxå. klart användarvänlig.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-09-13 16:20 #2 av: Medlem

Tack #1 varför jag är intresserad av den svenska sidan är för att där registrerade jag min viktresa plus den mat jag åt :) men jag minns inte vad den heter

Anmäl
2016-09-13 16:22 #3 av: Mooniq

tidigare använde jag www.dumbbell.se -men den har upphört - kanske den du tänker på?

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-09-13 16:24 #4 av: Odietamo

Lifesum är ju en bra app annars =)

Anmäl
2016-09-13 18:37 #5 av: Siggebus

http://www.minmat.net/  kanske?

Anmäl
2016-09-13 23:20 #6 av: Scorpio97

Eller www.matkalkyl.se ?

//Jessie

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.