Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter

Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter

bröd

2016-09-07 07:30 #0 av: bjornen66

Hej vill tipsa att ica har startat med ett nytt bröd, om jag har fattat det rätt så finns det ca 3,8 g kolhydrater per 100 g, o rättså protein hög halt. jag kommer inte i gång på det.

Anmäl
2016-09-07 07:31 #1 av: bjornen66

Jag menar 3,8 g per skiva bröd sorry

Anmäl
2016-09-07 08:15 #2 av: parsley

Det finns en del sk proteinbröd med lågt kolhydratsinnehåll. Istället för kolhydrater så innehåller de mycket veteprotein eller gluten. Kolla innehållsförteckningen noga. 

Anmäl
2016-09-07 08:16 #3 av: Sindri

Viktigt här är att berätta om det innehåller gluten  eftersom de flesta här undviker det. Du verkar ha köpt brödet så då kan du väl skriva ner innehållsförteckningen så vet man om det är nåt att jag efter.

Jag har inte hittat något bröd som jag velat köpa, det är ofta majsmjöl, rismjöl etc i dem.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.