Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept att laga hemma

Squash- och paprikaröra

2016-09-05 11:16 #0 av: Sindri

Nu går squashen till och jag gör mycket köttfärsfylld sån, för den går att frysa in och mumsa på senare.
Jag gröper ur en hel del innanmäte som är väldigt gott. Igår slängde jag spontant ihop en röra som smakade jättebra till en lite kryddig gryta.

Skär squashköttet i mindre bitar. Skär en röd paprika i små bitar. (Jag hade en egenodlad smal tunn variant). Blanda ihop med lite örtsalt. Crème Fraiche och/eller yoghurt till önskad konsistens. Blanda i lite finklippt persilja.

Blev absolut populäraste tillbehöret till grytan igår.

Anmäl
2016-09-06 08:00 #1 av: bjornen66

Hej vill i
tipsa om ett nytt bröd på ica som heter protein bröd om jag har fattat det rätt så är det ca 3,7 g kolhydrater per skiva helt fantastiskt o jag går inte i gong på det. dvs att det ger inte mersmak.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.