Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Övrigt

Mellanmål

2016-08-15 17:43 #0 av: maxiq

Vuxna behöver inte heller mellanmål

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2016-08-15 17:47 #1 av: Mooniq

Lunch är mitt mellanmål.. målet mellan frukost o middag.. Skrattar

Trivs bäst med 3 mål per dag. Numera inte ens kaffe däremellan. ett rejält glas vatten finns alltid nära, både hemma och på jobbet, gärna med lite pressad lime/citron i.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-08-15 19:18 #2 av: maxiq

I web-reklamen som bilden kommer ifrån så är det två barn som beklagar sig över att föräldrarna blir så griniga när dom inte äter mellanmål. Det ena barnet äter en banan och det andra har en drickyoghurt i handen

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2016-08-15 21:25 #3 av: Zepp

Lunch är min frukost!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2016-08-15 23:15 #4 av: LenaK63

#3 Samma här! Men jag tar ett litet glas Kombucha och en liten kaffekopp med smör och kokosöl i innan hundpromenaden. Sedan håller jag mig mätt till lunch. Men fettkaffet kanske räknas som en första frukost. 

Anmäl
2016-08-16 00:38 #5 av: Inkanyezi

Jag tar en kopp svart kaffe och en rejäl bit Danablu 60 % från St Clemens på Bornholm. Det är ett väldigt gott mellanmål. Men sedan händer det att jag hoppar över middagen och inte äter förrän frukost nästa dag. Jag funderar på vad jag ska ta till frukost i morgon, kanske min hemsyrade filbunkte gjord på tjock grädde? Eller kanske blir det en omelett med rökt fläsk som jag gjorde igår och som ligger i kylen och inte blev middag idag. Min fru säger att man inte äter dessert till frukosten, men vi får väl se hur det blir.

Anmäl
2016-08-16 11:33 #6 av: Bobbymilu

Var snäll och ge oss recept pa hemsyrad filbunke, bor i Spanien och här är det omöjligt att hitta osockrade yoghurtprodukter och fil finns inte. Jag bor i en mindre stad och urvalet är inte stort. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.