Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Luncha ute - glad över en LCHF skylt

2016-07-17 09:03 #0 av: Mooniq

Igår gjorde jag Göteborg, traskade runt, fönstershoppade och gjorde lite inköp. Efter en stund började jag lura på om det var dags för lunch, gick runt en stund till och så plötsligt får jag se en griffeltavla utanför ett café - LCHF-lunch.

Gick in och fick en jättegod Broccoligratäng med naken hamburgare, ost, bacon och lite dressing i en lite skål bredvid + grönsallad.

När jag började med LCHF - för ca 9 år sen, så var det ett meck att äta ute, folk hade noll förståelse för att man verkligen inte ville ha det goda brödet eller den frasiga pommes frites'en. Nu e det enkelt . På bara några år har det kommit lite olika matkulturer - lchf, GI, 5:2, och ändå roligare att uteställena försöker gå till mötes.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-07-17 09:44 #1 av: Record

Göteborg är en Bra!stad numera. Skrattar Grattis !

Anmäl
2016-07-18 08:09 #2 av: bjornen66

😊

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.