Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter

Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter

Bröd som inte smakar kall omelett?

2016-07-16 15:31 #0 av: Halvdansken

Jag har provat Oopsies och nåt annat LCHF-bröd, men det smakar mest kall omelett, pga alla ägg man ska ha i.

Finns det nåt recept som inte smakar ägg?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2016-07-16 15:35 #1 av: Syntium

Sambon har ett recept, kan skaffa fram senare. Det smakar ingenting, är bara ägg och fiberhusk, vatten och lite grädde + ev kryddor  men funkar rätt bra :)

"Who put the bop in the bop shu bop shu bop?"

Sajtvärd för Minecraft och Skrivlust

Twitter: @syntium

Anmäl
2016-07-16 15:38 #2 av: Mooniq

skrolla i vänstermarginalen efter sesambröd. det e gott

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-07-16 15:53 #3 av: JMW

Jag brukar göra frallor med Jills recept. Jättegoda och smakar absolut inte kall omelett. Funkar bra att göra lite större till hamburgerbröd.

http://www.jillsmat.se/recipe/lchf-frallor-med-vallmo/

Anmäl
2016-07-16 15:54 #4 av: kattöga

Det finns en lång tråd om ett gott bröd. I tråden testas olika varianter och brödet blev en succeé tydligen. Läs hela tråden här.

Tänk vad mycket spännande man kan lära sig, när man inser att man inte är så smart som man har trott!    /   Catta-Y

Meeow! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.