Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Candida

2016-07-06 06:37 #0 av: [Angelic]

Misstänker att jag har candida i kroppen. Egentligen inga tydliga symtom (men har hosta sen två år som iofs kan vara kol) men tänker ändå köra gröna kuren ett tag och se. Skadar iaf inte 😃.

Fett jag normalt använder är smör, oliv-, kokos- och avokadoolja. Hittar inte om avokadoolja funkar att använda i c-diet. Nån som vet?

Kokosolja går bra. Men hur är det med kokoskött? Käkar kokoschips så gott som dagligen som snacks framåt kvällen. Måste jag avstå?

Olika tips om vad man mer kan äta i dieten, förutom kött, fisk, fågel, gröna grönsaker och vissa frön och nötter, emottages tacksamt 😀

Anmäl
2016-07-11 01:05 #1 av: Sindri

Om du söker på Candida här på sajten så får du upp flera trådar med tips om vad man bör och inte bör äta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.