Annons:
Etikettmat-livsmedel
Läst 6262 ggr
Räkmackan
2016-07-05 21:58

Kesoplättar

Hur ska de kännas när de är färdiga? Lite svampiga i konsistensen, även när de är genomstekta?

Annons:
Tokryck
2016-07-06 11:23
#1

Det tycker jag att de är. Jag gör mina i ugn  och tar ut dem då de fått färg. Skulle nog tänkt samma i stekpannan.

Amify
2016-07-07 09:56
#2

Ja, mina blir också svampaktiga i konsistensen men sedan grillar jag dem ofta dubbla med pålägg mellan i en toastgrill och då får de en frasigare yta.

Räkmackan
2016-07-07 11:00
#3

Då så. Tack för svar!

Amify
2016-07-12 08:22
#4

Man måste steka dem rätt länge i låg värme och i rikligt med fett. Jag har dock inte alltid tålamodet utan försöker ibland vända på dem för tidigt.

Räkmackan
2016-07-12 08:59
#5

Tack Amfy! Jag tänkte testa våffeljärnet nästa gång. Tror det kan funka.

Soligajag1
2016-07-12 09:07
#6

Hejsan ! 

Tackar för era tips med Kesoplättar , låter riktigt gott !! 

Visst kan man använda kokosfett som att steka med?

HH 🙂

Annons:
Amify
2016-07-12 09:11
#7

Det borde funka utmärkt att använda våffeljärnet! #5

Det kan du absolut göra! #6

Soligajag1
2019-06-09 12:04
#8

#7  Mums , ska nog prova dessa kesoplättar en dag . Perfekt sommarmat i den här värmen!!  😉

HH 🙂

Upp till toppen
Annons: