Annons:
Etikettmat-livsmedel
Läst 6262 ggr
Räkmackan
7/5/16, 9:58 PM

Kesoplättar

Hur ska de kännas när de är färdiga? Lite svampiga i konsistensen, även när de är genomstekta?

Annons:
Tokryck
7/6/16, 11:23 AM
#1

Det tycker jag att de är. Jag gör mina i ugn  och tar ut dem då de fått färg. Skulle nog tänkt samma i stekpannan.

Amify
7/7/16, 9:56 AM
#2

Ja, mina blir också svampaktiga i konsistensen men sedan grillar jag dem ofta dubbla med pålägg mellan i en toastgrill och då får de en frasigare yta.

Räkmackan
7/7/16, 11:00 AM
#3

Då så. Tack för svar!

Amify
7/12/16, 8:22 AM
#4

Man måste steka dem rätt länge i låg värme och i rikligt med fett. Jag har dock inte alltid tålamodet utan försöker ibland vända på dem för tidigt.

Räkmackan
7/12/16, 8:59 AM
#5

Tack Amfy! Jag tänkte testa våffeljärnet nästa gång. Tror det kan funka.

Soligajag1
7/12/16, 9:07 AM
#6

Hejsan ! 

Tackar för era tips med Kesoplättar , låter riktigt gott !! 

Visst kan man använda kokosfett som att steka med?

HH 🙂

Annons:
Amify
7/12/16, 9:11 AM
#7

Det borde funka utmärkt att använda våffeljärnet! #5

Det kan du absolut göra! #6

Soligajag1
6/9/19, 12:04 PM
#8

#7  Mums , ska nog prova dessa kesoplättar en dag . Perfekt sommarmat i den här värmen!!  😉

HH 🙂

Upp till toppen
Annons: