Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel

Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Kesoplättar

2016-07-05 21:58 #0 av: Räkmackan

Hur ska de kännas när de är färdiga? Lite svampiga i konsistensen, även när de är genomstekta?

Anmäl
2016-07-06 11:23 #1 av: Tokryck

Det tycker jag att de är. Jag gör mina i ugn  och tar ut dem då de fått färg. Skulle nog tänkt samma i stekpannan.

Anmäl
2016-07-07 09:56 #2 av: Amify

Ja, mina blir också svampaktiga i konsistensen men sedan grillar jag dem ofta dubbla med pålägg mellan i en toastgrill och då får de en frasigare yta.

Anmäl
2016-07-07 11:00 #3 av: Räkmackan

Då så. Tack för svar!

Anmäl
2016-07-12 08:22 #4 av: Amify

Man måste steka dem rätt länge i låg värme och i rikligt med fett. Jag har dock inte alltid tålamodet utan försöker ibland vända på dem för tidigt.

Anmäl
2016-07-12 08:59 #5 av: Räkmackan

Tack Amfy! Jag tänkte testa våffeljärnet nästa gång. Tror det kan funka.

Anmäl
2016-07-12 09:07 #6 av: Soligajag1

Hejsan ! 

Tackar för era tips med Kesoplättar , låter riktigt gott !! 

Visst kan man använda kokosfett som att steka med? 

HH Glad 

Anmäl
2016-07-12 09:11 #7 av: Amify

Det borde funka utmärkt att använda våffeljärnet! #5

Det kan du absolut göra! #6

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.