Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Kesoplättar

2016-07-05 21:58 #0 av: Räkmackan

Hur ska de kännas när de är färdiga? Lite svampiga i konsistensen, även när de är genomstekta?

Anmäl
2016-07-06 11:23 #1 av: Tokryck

Det tycker jag att de är. Jag gör mina i ugn  och tar ut dem då de fått färg. Skulle nog tänkt samma i stekpannan.

Anmäl
2016-07-07 09:56 #2 av: Amify

Ja, mina blir också svampaktiga i konsistensen men sedan grillar jag dem ofta dubbla med pålägg mellan i en toastgrill och då får de en frasigare yta.

Anmäl
2016-07-07 11:00 #3 av: Räkmackan

Då så. Tack för svar!

Anmäl
2016-07-12 08:22 #4 av: Amify

Man måste steka dem rätt länge i låg värme och i rikligt med fett. Jag har dock inte alltid tålamodet utan försöker ibland vända på dem för tidigt.

Anmäl
2016-07-12 08:59 #5 av: Räkmackan

Tack Amfy! Jag tänkte testa våffeljärnet nästa gång. Tror det kan funka.

Anmäl
2016-07-12 09:07 #6 av: Soligajag1

Hejsan ! 

Tackar för era tips med Kesoplättar , låter riktigt gott !! 

Visst kan man använda kokosfett som att steka med? 

HH Glad 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.