Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Kokosgrädde

2016-07-04 16:13 #0 av: fiskenihavet

Hej. Där jag bor finns bara kokosgrädde med mkt tillsatser. Är det någon som har ett bra tips på en bra kokosgrädde?

Anmäl
2016-07-04 16:28 #1 av: ashe

Kung Markatta har en som bara innehåller kokos och vatten.

Alla som har en notis om "Thai" innehåller en massa annat. Brukar vara svårt att hitta annan. Tyvärr. Bunkra när du hittar!

Anmäl
2016-07-04 17:01 #2 av: fiskenihavet

Tack

Anmäl
2016-07-04 17:01 #3 av: fiskenihavet

Anmäl
2016-07-04 19:57 #4 av: Sindri

Santa Marias Extra Creamy i lila tetra. Finns den inte så be butiken ta hem, alla säljer ju nåt från Santa Maria.

Anmäl
2016-07-05 03:03 #5 av: hemul

Garant (Willys & Hemköp)
Kokosextrakt 80 %, vatten
http://www.garantskafferiet.se/vara-produkter/smaksattare/smaksattare-till-mat/kokosgradde/


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.