Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

LCHF-event

2016-05-20 11:48 #0 av: CasaRamon

Ordnas det ett LCHF-event även i år? I så fall när och var? Säffle?

Någon som vet?

Anmäl
2016-05-20 12:33 #1 av: Hanveden

Enligt detta skall det bli av...

mLCHFh Cool.

Anmäl
2016-05-20 13:01 #2 av: Effie

O ja. Första helgen I juli. I Säffle. Blir säkert väldigt trevligt.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2016-05-20 15:05 #3 av: CasaRamon

Tack, då vet jag. Att det blir trevligt, är jag säker på . Har varit med dom två sista åren och vi hade dessutom   toppenfint väder .  Det är ju en fördel när man ska grilla. Väldigt roligt att träffa alla trevliga LCHF-människor också. Man har mycket gemensamt att prata om.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.